21 Листопада 2017

«ALEBOR RACE» вкотре вирішив долю Чемпіонату України!

Спонсорство до новин

Минулої суботи, 18 листопада, в Умані завершився Чемпіонат України з кантрі-кросу «Ukrainian Cross — Country». Традиційно, серед організаторів цього видовищного змагання – група компаній Alebor Group, тому 6-й, заключний, етап Чемпіонату України з кантрі-кросу має офіційну назву «ALEBOR RACE». Не зважаючи на мінливу, по-справжньому, осінню погоду, ця подія зібрала понад півсотні учасників та декілька сотень вболівальників зі всієї країни.

На церемонії відкриття міський голова Умані Олександр Цебрій привітав гостей та учасників змагань і зазначив, що місто Умань – спортивне місто, де розвивається безліч спортивних напрямків, зокрема технічних:

Мені дуже приємно, що є люди, яким гуркіт моторів – це найкраща музика, а запах бензину кращий за найякісніші парфуми, – підкреслив Олександр Цебрій

Ці слова мера якнайкраще підходять команді Alebor Group, яка взялася зробити Умань центром авто- та мотоспорту. За активної участі групи компаній проходить організація етапів не тільки з кантрі-кросу.

В червні цього року Умань приймала другий етап Чемпіонату України з ралі «Ралі Умань», одна з ділянок якого проходила по нинішній трасі кантрі-кросу. З минулих перегонів трасу зробили безпечнішою, додали нову видовищну для глядачів ділянку з трампліном, від якої підвищувався адреналін у пілотів. Над упорядкуванням траси працювали досвідчені фахівці та спортсмени, які потім самі брали участь у перегонах.

Двократний Чемпіон України з кантрі-кросу, перший пілот екіпажу під номером 777, переможець у класі UTV – TURBO, Віталій Нехода у своєму інтерв’ю зазначив, що організатори змагань продумали все до самих дрібниць.

Траса тримала пілотів в постійній напрузі, але для глядачів вона стала безпечнішою

Віталій окремо відмітив запальну роботу ведучого Романа Трачука та спортивного коментатора Ростислава Подольця зі Львова. Особливу подяку Чемпіон України висловив організаторам змагання за теплий прийом.

Прохолоду цього осіннього дня підігрівала не лише запекла боротьба на трасі та полум’я, що виривалося прямо з турбін двигунів гоночної техніки, а й тепло від мангалів, на яких готувалася соковита баранина, запальні ведучі, які підтримували емоційну напругу протягом всього дня та вечірнє феєричне вогняне шоу, що відбулося після церемонії нагородження та закриття змагань.

Нагороди отримали не тільки найкращі спортсмени. Традиційно, від представників ФМУ та засновників «Ukrainian Cross — Country» організаторам чемпіонату було вручено особливу Подяку «За вагомий внесок в організацію та підтримку квадроспорту в Україні».

Ми вже не вперше виступаємо співорганізатором та титульним спонсором етапів Чемпіонату України з кантрі-кросу на квадроциклах. Тобто, маємо вже певний досвід організації такого роду змагань. Але з кожним разом хочеться додати до цього свята спорту якусь нову родзинку. І цього разу нам це вдалося! Маю надію, що ми виправдали честь бути співорганізаторами перегонів в Умані, – прокоментував спортивну подію директор транспортної компанії «Болеко» Микола Махневич

Зазначимо, Микола Махневич брав участь у перегонах не тільки як співорганізатор, а також в якості першого пілота екіпажу «Can-аm racing team» під номером №21.

Група компаній Alebor Group підтверджує свою подальшу підтримку технічних видів спорту. До зустрічі у новому сезоні авто- та мотоперегонів.

 

 

 

iншi новини:

ІНТЕРВ'Ю 7 Березень

Стратегічне рішення Alebor Group — будівництво перевантажувального терміналу ВСТ на кордоні з Румунією

news image
Елеватор 25 Вересень

Нарощуємо потенціал

news image
ДУМКА ЕКСПЕРТА 8 Липень

Будування прикордонних терміналів поліпшить ситуацію зі зберіганням та експортом зернових

news image
Елеватор 10 Травень

Тримаємо економічний фронт

news image
2 Вересень

День поля: інвестиції в науку для покращення життя

news image
СПОНСОРСТВО 31 Серпень

Борівка запалила з ТІКом

news image
СПОНСОРСТВО 20 Серпень

Свято для наснаги

news image
ПРЕСА ПРО НАС 18 Серпень

Нам довіряють найкращі

news image
БЛАГОДІЙНІСТЬ 2 Червень

Моє Агро Майбутнє

news image