5 Грудня 2016

Благодійна акція «Повір у себе»

Благодійність до новин

3-го грудня в усьому світі відзначається Міжнародний день інвалідів. Особливої уваги потребують діти. Нікому не відомо, з яких причин вони зазнають таких ударів долі, але жодні вади не повинні обмежувати наймолодших членів суспільства у їхніх правах.

Шостий рік поспіль, майже з початку свого створення, група компаній Alebor Group долучається до проведення заходів, що мають на меті нагадати широкому загалу громадськості про важливість щирої уваги до стану людей з особливими потребами та забезпечення їм рівних з іншими членами суспільства можливостей.

У грудні всіх охоплює передчуття чарівного свята. Всі починають вірити в дива —  годі й казати про дітей! Для них грудень —  найбільш хвилюючий місяць у році, адже ось-ось здійсняться всі потаємні бажання! Але, окрім власне подарунків, у особливих дітлахів є можливість відчути себе у центрі уваги оточуючих та бути просто щасливими, забувши про свої вади.

Цього разу Христинівське хлібоприймальне підприємство, що входить до складу компанії Alebor Group, стало ініціатором проведення «Українських вечорниць» для дітей-інвалідів свого міста. Разом з працівниками Христинівського будинку дітей та юнацтва було створено неповторну атмосферу народного родинного свята.

Веселі ведучі — гостинна господиня Солоха та кумедний Стецько — пригощали та розважали дітей, запрошуючи їх до участі в різноманітних конкурсах і змаганнях. Захід пройшов під девізом «Повір у себе!», тож хлопці та дівчата співали та кепкували один з одного, долучаючи до своїх розваг гостей. Приємно, що діти швидко упіймали веселий ритм свята та повністю занурились в енергійну атмосферу. Вони з таким завзяттям брали участь у конкурсах, що, здавалося б, забули про усі свої негаразди. Дитячий сміх не замовкав у залі!

Ведучі пропонували маленьким христинівцям незвичайні конкурси, у яких треба було якнайшвидше дістатися вареника, ухопити кубик або перенести колобочки лопаткою до спеціальної скриньки.

Окремою прикрасою вечора став виступ дівчинки з особливими потребами Ангеліни Чепур, яка натхненно та зворушливо розповіла вірш «Про Україну».

А після конкурсів, танців та музикальних номерів, звичайно, було пригощання. Продовжуючи тему українських вечорниць, дітям, окрім завжди бажаних солодощів, соків та фруктів, запропонували скуштувати смачні вареники. Як годиться, усім роздали подарунки.

Ми завжди намагаємось зробити для таких особливих дітей щось незвичайне і навіть надзвичайне. Вони дуже допитливі та талановиті, а їхній силі волі та витримці варто повчитися. Їм під силу багато чого. Головне, щоб вони вірили у себе, і саме це ми намагалися донести їм на святі. Адже це допоможе їм у дорослому житті адаптуватися до звичайного суспільства та знайти у ньому гідне місце, —  прокоментував засновник групи компаній Alebor Group Олексій Кустов

Час веселого та щирого спілкування промайнув швидко, але залишив яскраві спогади як у запрошених на вечорниці дітей, так і у дорослих організаторів, для яких посмішки та сяючі дитячі очі стали головною нагородою за докладені зусилля.

iншi новини:

ІНТЕРВ'Ю 7 Березень

Стратегічне рішення Alebor Group — будівництво перевантажувального терміналу ВСТ на кордоні з Румунією

news image
Елеватор 25 Вересень

Нарощуємо потенціал

news image
ДУМКА ЕКСПЕРТА 8 Липень

Будування прикордонних терміналів поліпшить ситуацію зі зберіганням та експортом зернових

news image
Елеватор 10 Травень

Тримаємо економічний фронт

news image
2 Вересень

День поля: інвестиції в науку для покращення життя

news image
СПОНСОРСТВО 31 Серпень

Борівка запалила з ТІКом

news image
СПОНСОРСТВО 20 Серпень

Свято для наснаги

news image
ПРЕСА ПРО НАС 18 Серпень

Нам довіряють найкращі

news image
БЛАГОДІЙНІСТЬ 2 Червень

Моє Агро Майбутнє

news image